Προϊόντα Θερμοπρόσοψη
Προϊόντα » Θερμοπρόσοψη
 
Ceresit CT 60 (1,5 & 2,0 mm)

Επίχρισμα για συστήματα θερμοπρόσοψης με πολυστυρόλη.

Έτοιμο αδιάβροχο διακοσμητικό επίχρισμα για εσωτερικούς και εξωτερικούς τοίχους.

Ιδιότητες

Το έτοιμο επίχρισμα Ceretec CT-60 είναι έτοιμο προς χρήση υλικό το οποίο δημιουργεί μια διακοσμητική επιφάνεια υψηλών μηχανικών και κλιματολογικών αντοχών με υψηλή ικανότητα διαπνοής.

Δεν χρειάζεται βαφή. Διατίθεται σε πληθώρα αποχρώσεων.

Τρόποι Εφαρμογής

Το έτοιμο επίχρισμα CT-60 εφαρμόζεται σε κάθε λείο ορυκτό υπόβαθρο άβαφο ή βαμμένο με σταθερό χρώμα. Σε κάθε περίπτωση προηγείται μία προεπάλειψη της επιφάνειας με το αστάρι CT-16. Σε σοβάδες, τσιμεντοκονίες, ξύλινες επιφάνειες, γυψόπλακες και γυψοσανίδες προηγείται μιά σταθεροποίηση με το CT-17 εσωτερικά ή με το CT-14 εξωτερικά, πριν προεπαλείψουμε με το CT-16. Αφού στεγνώσουν οι προεπαλείψεις αναμιγνύουμε καλά το υλικό χωρίς να προσθέσουμε μέσα του καθόλου νερό, μέχρι να επιτευχθεί πλήρης ομοιογένεια.

Η διάστρωση γίνεται με ανοξείδωτη σπάτουλα στο πάχος του εκάστοτε κόκκου (1,5 ή 2,5 mm).

Η διαμόρφωση της διακοσμητικής επιφάνειας γίνεται με πλαστικό τριβείο, οριζόντια, κάθετα, κυκλικά, διαγώνια ή σταυρωτά ανάλογα με το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα. Διατιθέμενος χρόνος επεξεργασίας 15 λεπτά. Δεν ραντίζουμε με νερό το διαστρωμένο υλικό. Θερμοκρασία εφαρμογής αέρα  και υποστρώματος +5° C έως +25° C. Η εργασία δεν διακόπτεται σε ενιαίες επιφάνειες και σε αυτές χρησιμοποιούνται υλικά με τον ίδιο κωδικό παραγωγής. Αν μας έχουν διατεθεί δοχεία διαφορετικού κωδικού παραγωγής τα αναμιγνύουμε πριν από την εφαρμογή. Προστατεύουμε το διαστρωμένο υλικό από βίαιη εξάτμιση καθώς και από βροχή (για 24 ώρες).

Τα εργαλεία καθαρίζονται εγκαίρως με νερό. Αν το υλικό πήξει χρησιμοποιούμε διαβρωτικό χρωμάτων. Τελικές αντοχές μετά 3 εβδομάδες.

Πεδίο Εφαρμογής

Επίχρισμα για συστήματα θερμοπρόσοψης με πολυστυρόλη όπως το σύστημα Ceresit ETICS. Πέραν τούτου ιδανικό και για δημιουργία διακοσμητικών ζωντανών επιχρισμάτων σε προσόψεις και εσωτερικούς τοίχους ή οροφές, πάνω σε σοβά, μπετόν, γυψοσανίδες, κλπ.

Προδιαγραφές

Πιστοποιημένο πανευρωπαϊκά (ΕΤΑ) για τα συστήματα θερμοπρόσοψης.

Συσκευασία
Δοχεία 25 kg
Ημερ. Λήξεως
12 μήνες μετά την ημερομηνία παραγωγής. Προστασία δοχείων από παγετό.
Κατανάλωση

2,5 kg/m2 για τον κόκκο 1,5 mm

3,8 kg/m2 για τον κόκκο 2,0 mm

Φυλλάδια
Site Map  |  Όροι Χρήσης  |  Επικοινωνία
Αδαμάντιου Κοραή 11 Θεσσαλονίκη - Τ.Κ. 54249 :: Τηλ.: 2310 320680, 2310 320647 - Fax.: 2310 320647 :: E-mail: info@ikofarben.gr
Designed and Developed by Amasis Web and Graphic Design