Skip to content

Όροι και Προϋποθέσεις

Καλωσορίσατε στον ιστότοπό μας.

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις πριν χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μας. Η χρήση αυτής της ιστοσελίδας υποδηλώνει τη συμφωνία σας με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, παρακαλούμε να μην χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας.

Πνευματικά Δικαιώματα

Ο ιστότοπός μας και το περιεχόμενό του προστατεύονται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν σε εμάς ή σε τρίτους που μας έχουν χορηγήσει άδεια χρήσης για το περιεχόμενο. Επιτρέπεται η αναπαραγωγή, διανομή και δημοσίευση του περιεχομένου μόνο εάν έχετε λάβει άδεια από εμάς ή τον αντίστοιχο κατόχο των πνευματικών δικαιωμάτων.

Προσωπικά Δεδομένα

Συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή και τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων εκεί.

Ευθύνη

Δεν φέρουμε ευθύνη για οποιεσδήποτε απώλειες ή ζημίες προκύψουν από τη χρήση του ιστότοπού μας. Η χρήση της ιστοσελίδας είναι με δική σας ευθύνη.

Συνδέσεις προς τρίτους ιστότοπους

Ο ιστότοπός μας μπορεί να περιέχει συνδέσεις προς τρίτους ιστότοπους που δεν ελέγχουμε. Δεν φέρουμε ευθύνη για το περιεχόμενο ή τις πρακτικές απορρήτου αυτών των ιστότοπων. Συνιστούμε να διαβάσετε τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου των τρίτων ιστότοπων πριν τους χρησιμοποιήσετε.

Αλλαγές στους Όρους

Μπορούμε να τροποποιήσουμε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή. Οι τροποποιήσεις θα τεθούν σε ισχύ αμέσως μόλις δημοσιευτούν σε αυτήν τη σελίδα. Συνιστούμε να ελέγχετε τακτικά αυτήν τη σελίδα για ενημερώσεις.

Ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε τον ιστότοπό μας. Εάν έχετε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με αυτούς τους όρους, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

ikofarben δομικά υλικά Η εταιρεία